top of page

Ontdek de veelzijdigheid van Ambiant laminaat
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Bij de keuze voor een nieuwe vloer is Ambiant laminaat een optie die je niet over het hoofd kunt zien. Met een ruim assortiment dat een breed scala aan stijlen en kleuren biedt, is er altijd een laminaat dat perfect bij jouw smaak en interieur past. Ambiant staat bekend om zijn vermogen om warmte en sfeer te creëren in elke kamer van je huis, waardoor je met laminaat gegarandeerd een keuze maakt die zowel mooi als praktisch is.

Waarom kiezen voor Ambiant laminaat?

Wil je graag laminaat in je woning in plaats van ander materiaal? Laminaat is relatief eenvoudig te plaatsen en ziet er ook nog eens goed uit vanwege de hoge kwaliteit. Dankzij de slijtvaste toplaag is het laminaat bestand tegen de dagelijkse drukte van een huishouden, terwijl het eenvoudig te onderhouden is. Bovendien biedt Ambiant laminaat een comfortabele loopervaring, wat bijdraagt aan een rustige en aangename woonomgeving. Als jouw vloerspecialist adviseren we Ambiant laminaat niet alleen vanwege deze praktische voordelen, maar ook vanwege de manier waarop het elke ruimte transformeert.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Ben je klaar om de stap te zetten naar prachtig nieuw laminaat van Ambiant? Of wil je graag laminaat van Douwes Dekker of een van onze andere merken? Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier of neem contact op door te bellen naar 072-5155260 of een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl. Bij Vloerplus in Alkmaar staan we altijd voor je klaar met deskundig advies.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page