top of page

Ambiant pvc-vloeren
Heb je een vraag?

Tarkett PVC Vloeren.jpg

Bij Vloerplus in Alkmaar vind je een uitgebreid assortiment Ambiant pvc-vloeren. Deze vloeren combineren het beste van twee werelden: duurzaamheid en een veelzijdigheid aan designs. Met een keuze voor deze vloeren geef je elke ruimte in je huis een opwaardering, waardoor je wooncomfort naar een hoger niveau wordt getild.

Duurzaam en stijlvol: Ambiant pvc-vloeren

Waarom zou je voor Ambiant pvc-vloeren kiezen? Deze vloeren zijn niet alleen een duurzame keuze voor je woning, maar bieden ook ongeëvenaarde flexibiliteit in stijl. Of je nu een liefhebber bent van een klassieke houtlook, het stoere van beton wilt nabootsen of gaat voor een modern marmerpatroon, Ambiant heeft het allemaal. Bovendien zijn Ambiant pvc-vloeren uiterst onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming, wat ze een perfecte keuze maakt voor elke leefruimte. Investeer in een vloer die niet alleen vandaag mooi is, maar ook jarenlang blijft schitteren. Naast pvc-vloeren van dit merk heb je bij ons ook de keuze uit diverse andere merken zoals:

Onderneem direct actie

Ben je overtuigd van de voordelen van Ambiant pvc-vloeren? Neem dan contact met ons op en transformeer je huis tot een thuis. Voor het aanvragen van een offerte of het verkrijgen van meer informatie over onze collectie, bel ons op 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en de kwaliteit van pvc-vloeren en ontdek hoe deze vloeren jouw interieur verrijken met zowel schoonheid als functionaliteit. Als ervaren vloerspecialist helpen we jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page