top of page

Gordijnen en raamdecoratie kopen in Alkmaar

Je vindt, naast vloeren, prachtige raamdecoratie in het assortiment van Vloerplus in Alkmaar, nabij Heerhugowaard. In onze uitgebreide collectie vind je producten van populaire merken zoals BeCe en Toppoint, maar ook van ons eigen merk. Van gordijnen tot vitrages, in ons voordelige assortiment vind jij gegarandeerd wat je zoekt. Bekijk bijvoorbeeld (houten) jaloezieën, plissés, horren, rolgordijnen en nog veel meer.

Gordijnen en raamdecoratie bij onze winkel in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard

Als vloerspecialist verkopen wij ook uitstekende decoratie voor ramen. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de uitgebreide collectie aan gordijnen en raamdecoratie van onze zaak in Alkmaar, vlak bij Heerhugowaard. In onze winkel heb je de mogelijkheid om al onze producten van dichtbij te bekijken en te voelen. Je kunt bij ons uiteraard altijd terecht voor vragen.

Gordijnen moet je voelen!

Je kunt onze gordijnen niet online bestellen. Door ze van dichtbij te bekijken in onze winkel krijg je namelijk een realistischer beeld van onze producten, waardoor je zeker weet wat je koopt. In onze showroom in Alkmaar, vlak bij Heerhugowaard, kun je onze gordijnen en raamdecoratie bezichtigen. Ontdek de verschillende structuren, bekijk de lichtdoorlatendheid en voel de aaibaarheid. Wij adviseren je graag om een oplossing voor jouw lichtinval te vinden. Zo maken we de beste keuze voor jou!

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn filtert licht op verschillende standen. Bij ons heb je veel keus uit verschillende kleuren en diverse soorten afwerking.

Insectenweringen

Je hebt bij ons ook de keuze uit insectenweringen. Kies uit schuifdeuren, horren of flappen om insecten buiten te houden. Heb je last van hooikoorts? Bekijk dan ons pollenwerend horrengaas.

Jaloezieën

Jaloezieën van onze zaak in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard, zijn een tijdloze raamdecoratie. Deze stijlvolle decoratie filtert het licht perfect en je hebt oneindige variatie in materialen en kleuren. Bij ons vind je voor iedere ruimte een jaloezie, hoe groot of klein die ook is.

Lamellen

Panelen

Plisségordijnen

Bij plisségordijnen kies je uit transparante exemplaren of modellen met kleur. Daarnaast heb je de keuze uit plooien van verschillende maten, van 20 of 50 millimeter.

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

 

Easyclick


​Met EasyClick kan raamdecoratie bevestigd worden zonder boren of schroeven in de raamkozijnen. Een perfecte manier dus om plisségordijnen, Duette®Shades of jaloezieën in de ramen te plaatsen. Het aluminium frame wordt rechtstreeks in ramen zoals dakramen of draaikiepramen geplaatst en houdt de raamdecoratie mooi strak. De ideale montage voor raamdecoratie dus, die natuurlijk ook geleverd en gemonteerd wordt door Vloerplus in Alkmaar!

 

 

Outdoor screens


Met onze outdoor screens houd je de zon buiten, dat scheelt binnen al snel 4 tot 6 graden. De outdoor screens worden aan de buitenzijde direct voor je ramen geplaatst, in of op het kozijn, want dat is de ideale manier. Bovendien zijn ze voorzien van een strakke aluminium design cassette plus frame en afgewerkt met een chique fijn structuurlak. Het zip-screendoek zit, in tegenstelling tot normaal screendoek, aan alle zijden stevig in het frame bevestigd waardoor hij wind- en weersbestending is.

Makkelijk te bedienen
Het bedienen van je screen is eenvoudig, namelijk altijd elektrisch, met een afstandsbediening of wandschakelaar. Over de stroomvoorziening hoef je niet na te denken want onze screens komen standaard met de nieuwste motor van Somfy incl. onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. Wil je het nog makkelijker? De outdoor screens zijn ook te bedienen met een app of spraakbesturing i.c.m. een HUB.

Hé Google, laat mijn outdoor screen zakken!

Andere extra producten

Naast raamdecoratie vind je bij onze zaak in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard, andere producten voor je vloer. Zo bestel je bijvoorbeeld handige onderhoudsproducten. Daarmee blijft jouw vloer er nieuw en verzorgd uitzien. Je vindt bij ons ook diverse soorten vloerbedekking om je ruimte in te richten.

Kom langs in onze showroom

Bij Vloerplus in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, vind je alles voor je vloer, maar je koopt bij ons ook diverse raamdecoratie. Van plisségordijnen tot jaloezieën en insectenweringen, je vindt in ons uitgebreide assortiment gegarandeerd de raamdecoratie die je ruimte iets extra’s geeft. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl of door te bellen naar 072-5155260.

bottom of page