top of page

Houten vloeren aanschaffen in Alkmaar
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Je vindt diverse houten vloeren bij Vloerplus in Alkmaar. Een vloer van hout is tijdloos, stevig en eenvoudig schoon te houden. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kleuren en maten. Om vloeren te vergelijken, kun je het beste naar onze winkel komen om te voelen en te kijken. Wij geven je graag advies over de geschikte vloer voor jouw ruimte. Bovendien profiteer je bij ons altijd van scherpe prijzen.

Houten vloeren bekijken in onze showroom in Alkmaar

De houten vloeren van onze zaak in Alkmaar zijn van topkwaliteit. In onze winkel heb je verschillende soorten. We verkopen bijvoorbeeld uitstekende vloeren van Solidfloor. Je hebt bij dit merk de keuze uit allerlei kleuren, van gitzwart tot crèmewit. Een houten vloer ziet er prachtig uit, maar om er zo lang mogelijk van te genieten is het belangrijk om de vloer te onderhouden. Daarom vind je op onze website ook onderhoudsmiddelen voor jouw vloer.

Kom naar de showroom en kies een vloer

In onze winkel staan al onze producten zodat je ze van dichtbij kunt bekijken. Je vindt bijvoorbeeld diverse parketvloeren, kleden en gordijnen. Om onze houten vloeren te vergelijken, kom je het best naar de showroom in Alkmaar. Zo doe je met zekerheid een aankoop. Gebruik ons contactformulier om meer informatie te verkrijgen. Bel naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl voor deskundig advies.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page