top of page

Prachtig laminaat bij ons in Alkmaar

Je vindt gegarandeerd het laminaat dat je zoekt bij onze winkel in Alkmaar, Noord-Holland. Hoe weet jij welke bij jou past? Als je een vloer van laminaat met een eenvoudig legsysteem zoekt, vind je bij onze zaak diverse vloeren van Quick-Step. De vloeren van Tarkett in onze showroom in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard en Castricum, zijn van prachtig, Zweeds laminaat. De vloeren van Parador hebben een strak en modern design. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je bij Vloerplus in Alkmaar, in de buurt van Zaandam, een hoogwaardige vloer van laminaat. Bovendien helpen wij je graag met het leggen van je vloer.

Alle merken laminaat    Gratis maatnemen!*  Snelle levering

Het assortiment aan laminaat bij ons in Alkmaar, vlak bij Heiloo

Je vindt bij onze zaak in de buurt van Heerhugowaard en Heiloo laminaat van diverse topmerken. Hieronder zie je een overzicht van de populairste merken uit ons assortiment aan vloeren. Je ziet bijvoorbeeld dat wij als vloerspecialist laminaat verkopen van Meister, Berry Alloc en Ambiant. Daarnaast hebben we merken die minder bekend zijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Welkom op onze geheel vernieuwde laminaatafdeling.

Met meer dan 300 verschillende items moet u de juiste en mooiste vloer kunnen vinden. We hebbe alle vloeren overzichtelijk gepresenteerd, ze zijn snel leverbaar en we kunnen deze uiteraard vakkundig voor u leggen.

Laat u verrassen door onze prijzen!

Bij onze winkel in Alkmaar, nabij Heerhugowaard en Castricum, vind je van Ambiant acht verschillende vloeren van laminaat. Dit merk staat bekend om prachtige kleuren en zeer gunstige prijzen. Iedere laminaatsoort van Ambiant heeft een eigen kleur en een uniek design. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt als basis voor al jouw ruimtes, van je woonkamer tot je zolder.

Berry Alloc

Bij onze winkel in de buurt van Heiloo en Heerhugowaard vind je ook uniek laminaat van Berry Alloc. Deze duurzame vloeren hebben uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten van klasse 32 tot 33. Je hebt zowel standaardformaten als bijzondere afmetingen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar met Best Loc®- en Best Loc® X-Treme-lockingsystemen, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn. Bovendien ontvang je bij onze winkel in Alkmaar, levenslang garantie op dit laminaat.

Balterio

Het laminaat van Balterio uit onze zaak in de buurt van Heiloo en Zaandam is van duurzame klasse en uitstekende kwaliteit. De toplaag van deze vloeren is slijtvast en in combinatie met de sterke kern zijn ze ook vochtbestendig. Daardoor blijft het laminaat van Balterio uit onze zaak in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard en Purmerend, zelfs bij herplaatsing in perfecte staat.

MEISTER

In onze winkel in de omgeving van Zaandam verkopen we ook laminaat van MEISTER. Deze vloeren zijn robuust en onderhoudsvriendelijk door de hoge kwaliteitsstandaard en aandacht voor stijl. Momenteel vind je in onze winkel vlak bij Heiloo laminaat met houtdessins van eik of spar en steendessins van leisteen of zandsteen. De premium vloeren van MEISTER zijn bijzonder bestand tegen krassen en geschikt voor vochtige ruimtes.

Quick-Step

Het laminaat van Quick-Step dat je koopt in onze zaak in de buurt van Heiloo en Heerhugowaard, hebben een eenvoudig legsysteem. Je hebt de keuze uit verschillende designs en afmetingen. Daarnaast hebben we van dit merk in onze showroom in Alkmaar, in de omgeving van Zaandam, laminaat in zowel moderne als klassieke stijlen. Van dit merk bieden wij ook prachtige parketvloeren aan.

Tarkett

Modern laminaat combineert het beste van design en technologie. Daardoor is het onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te leggen en is het sterk genoeg om dagelijks belast te worden. Het laminaat van Tarkett in onze winkel in de buurt van Heiloo en Zaandam varieert van klassieke houtmotieven tot moderne trends. Deze vloeren zijn recyclebaar omdat ze uit natuurlijk materiaal bestaan.

Overige producten 

Naast de populairste merken, verkopen wij in onze zaak in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, uitstekend laminaat van andere merken, zoals Douwes Dekker laminaat. Dan koop je hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons vind je echter ook andere producten om jouw kamer in te richten. Je kiest bij onze winkel in de buurt van Heiloo en Zaandam, naast laminaat, uit verschillende soorten raamdecoratie die perfect bij je vloer passen.

Ambiant Visgraat.png

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij Vloerplus in Alkmaar, dicht bij Heiloo, kies je laminaat en pvc-vloeren van diverse populaire merken. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten en stijl. Daardoor vind je bij onze showroom in de buurt van Heerhugowaard en Zaandam gegarandeerd laminaat voor jouw woning. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-5155260 of door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl.

bottom of page