Parket

Een echte houten vloer, wie droomt er niet van….

 

Je bent klaar om te investeren in een parketvloer, zo één die écht karakter geeft aan je interieur.  

 

Naar welke sfeer ben je op zoek? Wil je een modern, klassiek of

juist landelijk karakter in je huis? Vloerplus heeft een groot scala

van lamelparket vloeren in verschillende uitvoeringen. Daarbij kan

je bij ons rekenen op zeer concurrerende prijzen binnen onze

Solidfloor lamelparket collectie. Vloerplus verkoopt ook onder andere de prachtige vloeren van Piet Boon Flooring, Quickstep en Hollandsche vloeren.

 

Ergens anders een lagere prijs gezien? Bel ons voor de laatste

actuele prijs!

Bij Vloerplus vind je al een parketvloer vanaf € 47,50 per m2!

solidfloor-vintage-mount-cook
solidfloor-vintage-mount-cook

solidfloor originals wallis
solidfloor originals wallis

Solidfloor Create your floor
Solidfloor Create your floor

solidfloor-vintage-mount-cook
solidfloor-vintage-mount-cook

1/6
Quickstep parket
Quickstep parket

Quickstep parket
Quickstep parket

Quickstep parket
Quickstep parket

Quickstep parket
Quickstep parket

1/7
Piet Boon by Solidfloor
Piet Boon by Solidfloor

Piet Boon Plank
Piet Boon Plank

Piet Boon Herringbone
Piet Boon Herringbone

Piet Boon by Solidfloor
Piet Boon by Solidfloor

1/5

Solidfloor

Bekijk de collectie in onze webshop!
Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal.

 

Solidfloor staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking creëren we een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. Zoek en bekijk je vloer op de vloerplanner
 

Quickstep

Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur.

 

In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de plaatsing van je Quick-Step of Solidfloor parketvloer niets meer te doen. Alle parketvloeren zijn in onze fabriek met ofwel 7 lagen UV-geharde lak, ofwel 2 lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit behandeld. Schuren is dus niet nodig, geen geknoei met stof en ook lakken, oliën of schilderen is niet nodig. Je geniet van je nieuwe vloer vanaf het moment dat hij gelegd is.

Piet.Boon by Solidfloor

Piet Boon, Nederlands meest spraakmakende designer heeft in samenwerking met Solidfloor een collectie vloeren ontworpen met liefde en aandacht voor detail.  Tijdloos design dat aansluit bij je persoonlijke levensstijl. De collectie bestaat uit 5 verschillende legpatronen in acht kleuren, passend bij iedere woonstijl.

 

Laat je inspireren door vakmanschap en vind de perfecte vloer voor je interieur (alleen in Alkmaar)

 

 

 

Quickstep parketvloeren
Hollandsche Vloeren
Hollandsche Vloeren

hv_bonaire_haard_ig
hv_bonaire_haard_ig

03054_steden_heerenveen_3
03054_steden_heerenveen_3

Hollandsche Vloeren
Hollandsche Vloeren

1/9

KWALITEIT IN ECHT HOUT

Wij Hollanders houden van gezelligheid. De ‘Hollandsche'  manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend. U vindt de gehele collectie Hollandsche vloeren in Alkmaar.

rebel-lade
rebel-lade

2-5
2-5

authentic
authentic

rebel-lade
rebel-lade

1/13

Nieuw bij VLOERPLUS:

Rebel Floors 

UNCONVENTIONAL FLOORS
HANDMADE IN HOLLAND!

Vier series bijzonder stoere vloeren, verkrijgbaar in 7 exclusieve kleuren!

  • Authentic

  • Rebel

  • Revolter

  • Bad Ass

Exclusief verkrijgbaar in Alkmaar. Tijdelijk gratis gelegd!

Overige Middelburg
Overige Middelburg

1/8

Overige merken

Bij Vloerplus Alkmaar vind je ook de parketvloeren van Lamett en de Hollandsche vloeren. Vloeren van hoge kwaliteit, verdeeld in verschillende thema's van verouderd tot tapis vloeren.

Bekijk alle vloeren in de winkel

Parketvloeren van Vloerplus

Vloerplus verkoopt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal.

Vloerplus staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking bieden we een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Vloerplus biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens.

 

Professioneel advies voor uw vloer

Bij Vloerplus koopt u niet alleen uw vloer. Wij ontzorgen u daarbij van alle zorg die u heeft om straks heerlijk van uw nieuwe vloer te kunnen genieten. Zo komen wij bij u meten, bepalen we of de basisvloer geschikt is voor het leggen van de gewenste vloer, adviseren u voor de aan te schaffen ondervloer, geluidsreductie,vloerverwarming  vochtpercentage etcetera zodat u een helder en duidelijk advies heeft. Daarbij komen wij de vloer vakkundig en professioneel bij u leggen. Bij heel veel vloeren is dat nog gratis ook! 

Onderhoud is behoud!

Goed onderhoud van je houten vloer is belangrijk. Hoewel het onderhoud van een houten vloer niet heel erg intensief is moet u uw mooie nieuwe houten vloer wel regelmatig onderhouden. Bij Vloerplus verkopen we alle benodigde onderhoudsmiddelen die bij uw vloer noodzakelijk zijn om deze te onderhouden. en we geven u een goed advies hoe deze te gebruiken.

Check ook onze pagina's over onderhoud van uw vloer, luchtvochtigheid en vloerverwarming op onze site.