top of page
Een vloer van parket bij onze zaak in Alkmaar

De vloeren van parket en laminaat uit onze winkel in Alkmaar zijn van uitstekende kwaliteit. Deze vloer geeft karakter aan je interieur. Wil je een modern, klassiek of landelijk design? Bij Vloerplus in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, vind je gegarandeerd een parketvloer voor jouw woning. Daarnaast profiteer je bij ons van scherpe prijzen. Je vind in onze winkel in Alkmaar prachtige vloeren van parket en laminaat van diverse merken, zoals Solidfloor, Quick-Step en Hollandsche Vloeren. Bij Vloerplus in Alkmaar, vlak bij Heerhugowaard, vind je al een parketvloer vanaf € 57,50 per vierkante meter!

Ambiant-ai.png

Parket en houten vloeren van onze winkel in Alkmaar

Bij Vloerplus in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard, koop je een hoogwaardige parketvloer en houten vloeren die zowel in zakelijke ruimtes als in woonkamers een warme sfeer creëren. Hout is namelijk een prachtig, natuurlijk materiaal dat uitstekend staat in iedere ruimte. Wij hechten in Alkmaar bij parket en laminaat veel waarde aan kwaliteit, innovatie en design. Met de nieuwste afwerkingstechnieken bieden wij gevarieerde vloeren die ieder uniek zijn. Daarom hebben wij in Alkmaar gegarandeerd parket en laminaat in jouw stijl.

Solidfloor

In onze winkel in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard, vind je wellicht een parketvloer voor jou tussen de hoogwaardige vloeren van Solidfloor. Dit merk vervaardigt en ontwerpt vloeren met aandacht voor kwaliteit en innovatie. Van strak en modern tot klassiek of doorleefd, je vindt bij ons zeker een mooie vloer van dit populaire merk.

Quick-Step

Bij onze showroom in Alkmaar vind je parket en laminaat van Quick-Step. Deze vloeren van hout blijven ontzettend lang goed en het tijdloze ontwerp staat prachtig in iedere ruimte. Je krijgt dus het uiterlijk van hout zonder dat je het hoeft te onderhouden. Iedere parketvloer uit onze winkel in Alkmaar, vlak bij Heerhugowaard, zijn namelijk al behandeld met uv-geharde lak of olie. Je hoeft het dus niet te schuren, te lakken, te oliën of te schilderen tenzij je dat wilt. Naast vloeren van parket vind je bij ons in Alkmaar ook vloeren van laminaat van Quick-Step.

Quickstep parketvloeren

Hollandsche Vloeren®

De “Hollandsche” manier van leven vraagt om een natuurlijke parketvloer uit onze winkel in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, die jouw ruimte gezellig aankleedt. Het parket van Hollandsche Vloeren® is beschikbaar in mooie grijs- en bruintinten. Dit merk ontwerpt hout zoals het hoort te zijn: doorleefd en getekend. Je bekijkt de volledige collectie in onze showroom.

De nieuwe Rebel Floors

Rebel Floors: “Unconventional floors handmade in Holland”. Je vindt van dit merk vier series in wel zeven kleuren. Een stoere parketvloer van dit merk is exclusief beschikbaar in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard. De vier series dragen namen die al even stoer zijn als hun vloeren:

  • Bad Ass

  • Revolter

  • Rebel

  • Authentic

Overige merken

Bij Vloerplus in Alkmaar vind je vloeren van laminaat en parket. Al onze vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast heb je bij ons in Alkmaar de keuze uit diverse thema’s, zoals rustiek parket en klassiek laminaat. Of je nu een strakke vloer zoekt, of een getekende, je vindt bij ons in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard, gegarandeerd een parketvloer die jouw interieur complementeert.

Bekijk alle vloeren in de winkel

Uitstekende service

Bij Vloerplus in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard, profiteer je van complete ontzorging bij je parketvloer. Wij zijn namelijk betrokken bij ieder proces. Zo komen we, met jouw toestemming, bij je meten en de basisvloer evalueren. Op basis daarvan adviseert ons team in Alkmaar, vlak bij Heerhugowaard, je over de mogelijkheden voor een parketvloer. Daarnaast adviseert ons team in Alkmaar je graag over geluidsreductie, verwarming en andere zaken over parket en laminaat. Bovendien zijn wij beschikbaar om parket en laminaat bij jou ruimte in de omgeving van Alkmaar aan te leggen. Voor een aantal vloeren is dit zelfs gratis!

Onderhoud is behoud

Het is belangrijk om een vloer van hout regelmatig met de juiste producten te onderhouden. Bij ons vind je hoogwaardige onderhoudsmiddelen. Daardoor gaat jouw vloer zo lang mogelijk mee en geniet je er dus langer van. Wanneer je niet zeker bent over het onderhoud van jouw parketvloer, kun je ons team in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, altijd vragen stellen.

Schakel onze professionals in

Met parket profiteer je van een houten look met minder onderhoud. Je hebt genoeg keus uit parket en laminaat bij onze zaak in Alkmaar. Wij bieden diverse topmerken aan met ieder hun eigen stijl zodat jij een vloer vindt die bij jouw interieur past. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze winkel in Alkmaar, dichtbij Heerhugowaard, door te bellen naar 072-5155260 of door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl.

bottom of page