top of page

Pvc met vloerverwarming nabij Heerhugowaard
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Je kunt een vloer, die gemaakt is van pvc, nu voordelig combineren met vloerverwarming bij Vloerplus in Alkmaar, nabij Heerhugowaard. Je profiteert bij ons namelijk van een geweldige actie: een nieuwe pvc-vloer met vloerverwarming voor slechts € 119,- per vierkante meter! Wij begeleiden je graag met deskundig advies en je kunt de planning ook aan ons overlaten.

Onze aanbieding voor een vloer van pvc met vloerverwarming vlakbij Heerhugowaard

Wil jij graag een pvc-vloer met vloerverwarming? Kom dan naar Vloerplus in Alkmaar, want bij ons profiteer je van een uitstekende aanbieding. Je laat door ons een nieuwe pvc-vloer met vloerverwarming aanleggen voor slechts € 119,- per vierkante meter! Je kiest zelf uit ons ruime aanbod aan pvc-vloeren. Je hebt binnen dit assortiment verschillende opties wat kleur en patroon betreft. Ga bijvoorbeeld voor een visgraatvloer van pvc. Dus, ga voor een nieuwe vloer van pvc met vloerverwarming naar onze winkel in Alkmaar, dicht bij Heerhugowaard.

Profiteer van deze actie

Dankzij deze spetterende aanbieding heb je voor weinig geld een nieuwe vloer inclusief vloerverwarming. Je kiest bij ons in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard, zelf een vloer van pvc en wij zorgen ervoor dat die met vloerverwarming bij jou wordt gelegd. Wil jij van deze aanbieding profiteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-5155260 of door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl. Bekijk onze webshop voor schoonmaakmiddelen voor pvc.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page