top of page
Solidfloor Brochure_HR-81.jpg

Verrijk je interieur met Quickstep houten vloeren
Heb je een vraag?

Quick-Step Laminate on underfloor heating.jpg

Bij het kiezen van de perfecte vloer voor je huis, zijn Quickstep houten vloeren een uitstekende keuze. Deze vloeren brengen warmte en stijl in elke kamer. Bij Vloerplus in Alkmaar begrijpen we hoe belangrijk het is om een vloer te vinden die niet alleen mooi is, maar ook past bij jouw levensstijl. Daarom bieden we een breed assortiment Quickstep houten vloeren aan, perfect voor elk huis en elke inrichting.

De meerwaarde van Quickstep houten vloeren in jouw woning

De Quickstep houten vloeren uit onze webshop zijn een lust voor het oog, maar bieden ook ongekende voordelen voor je woning. De natuurlijke schoonheid van hout brengt een tijdloze elegantie, terwijl de duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur. Bovendien zijn de vloeren van dit merk ontworpen om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te kunnen. Dit geldt ook voor de Quickstep parketvloeren. Kiezen voor houten vloeren betekent kiezen voor een vloer die met je meeleeft. Als jouw vloerspecialist verzekeren wij dat een investering in Quickstep houten vloeren een verrijking is voor je huis.

Vraag telefonisch of per e-mail een offerte aan

Ben je klaar om de schoonheid van Quickstep houten vloeren in je eigen huis te ervaren? Kom dan langs bij onze vloerenoutlet of vraag direct een offerte aan. Vul ons contactformulier in, bel naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl. Geef jouw wensen aan ons door en wij morgen voor de perfecte vloer!

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page