top of page
1126204-new-classics-windsor-hr-1350.jpg

Haal het beste in huis met Quickstep parketvloeren
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Quickstep parketvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prachtige ontwerpen. Dit maakt ze de perfecte aanvulling op elk interieur. Bij Vloerplus in Alkmaar weten we hoe belangrijk de juiste vloer is voor het creëren van de gewenste sfeer in jouw huis. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment Quickstep parketvloeren aan, die elk hun eigen unieke charme en karakter hebben.

Verander je huis in een thuis met Quickstep parketvloeren

Quickstep parketvloeren zijn niet zomaar vloeren; ze zijn een statement van smaak en een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. De warme uitstraling van het hout brengt elke ruimte tot leven en zorgt voor een uitnodigende sfeer waarin je je direct thuis voelt. Bovendien zijn houten vloeren ontworpen om lang mee te gaan, waardoor je jarenlang kunt genieten van een prachtige en duurzame vloer. Als jouw vloerspecialist, staan we klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Quickstep parketvloer die past bij jouw woonstijl. Zo kun je ook kiezen voor een specifieke vloer, zoals visgraat parketvloeren.

Start met het mooier maken van je woning

In ons assortiment vindt je diverse soorten parketvloeren van dit merk. Daarnaast hebben we ook Quickstep houten vloeren om een uniekere sfeer te creëren. Wil je graag parketvloeren bestellen voor jouw woning? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via ons contactformulier. Wil je eerst wat informatie over de kosten? Bel dan naar 072-5155260 of contacteer ons door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page