top of page
Solidfloor%20Brochure_HR-8-1920x500_edit
logo.png

Solidfloor parketvloeren in Alkmaar

Een houten parketvloer van Solidfloor is een uitstekende keuze bij onze winkel in Alkmaar. Vloerplus komt de vloeren van dit topmerk namelijk gratis leggen. Wij zijn echter van mening dat je deze vloeren in het echt moet ervaren, in onze showroom in plaats van online. Zo kun je de vloer echt voelen en ervaren. Daarnaast kun je dan advies vragen, bijvoorbeeld over een combinatie met vloerverwarming, geluidsreductie of het juiste onderhoud. Je kunt ook een e-mail sturen voor meer informatie.

Vloeren van Solidfloor koop je bij ons in Alkmaar

Bij Vloerplus in Alkmaar heb je de keuze uit diverse parketvloeren van Solidfloor. Je vindt bij ons verschillende kleuren, van de zwarte Atlantic tot de witte Veneto. Daarnaast kies je uit onbehandelde- en behandelde vloeren. Zo heb je bijvoorbeeld gelakte of gerookte exemplaren. In onze showroom kun je al deze vloeren uitgebreid vergelijken. Daarnaast bieden wij als vloerspecialist graag advies over bepaalde eigenschappen zoals geluidsdemping of toepassingen met vloerverwarming.

Ervaar deze hoogwaardige vloeren

Bij ons laat je een vloer van Solidfloor gratis leggen. Bovendien vind je op onze website uitstekende onderhoudsproducten om de vloer te onderhouden. Ben jij geïnteresseerd in een vloer van Solidfloor bij onze zaak in Alkmaar? Stuur dan een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl met de gegevens van die vloer, ook als die niet op deze pagina staat. Indien nodig, vragen wij je om informatie zodat wij een toegespitste offerte kunnen opstellen. Of nog beter, kom langs om de vloeren te ervaren! Bel naar 072-5155260 voor meer informatie of vul ons contactformulier in.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page