top of page

Een tapijt van onze zaak in Alkmaar

Je vindt gegarandeerd een prachtig tapijt bij Vloerplus in Alkmaar. Met een tapijt geef jij je woning een beetje extra. Wij houden de hipste trends en de populairste merken goed in de gaten. Daardoor heb jij de keuze uit een uitgebreid assortiment van verschillende soorten in diverse maten en kleuren. Zo bekijk je welk materiaal en welke structuur het best bij jouw interieur past.

ambiant - interfloor - parade - desso - bonaparte - tretford - jabo

Je koopt een hoogwaardig tapijt bij onze winkel in Alkmaar

Wij vertellen je in onze zaak in Alkmaar graag meer over de eigenschappen van goed tapijt, zoals de dikte en fijnheid van het poolmateriaal. Bij het kiezen van het juiste tapijt speelt de kwaliteit namelijk een belangrijke rol. Zo weet je zeker dat jij lange tijd kunt genieten van jouw nieuwe tapijt. Wij denken graag mee over soorten vloerbedekking en jouw wensen voor je interieur. Laat ons jou adviseren! Een tapijt is namelijk beeldschoon, maar als je liever een klein accent op je vloer wilt, zijn onze vloerkleden beter geschikt.

Geef jouw kamer iets extra’s

Dankzij een tapijt uit het assortiment van onze winkel in Alkmaar krijgt jouw kamer een trendy accent. Je kiest uit diverse kleuren, maten en materialen voor de perfecte toevoeging aan jouw ruimte. Wij adviseren je natuurlijk graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 072-5155260 of door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl.

Actie

Iedere 10e meter gratis van onze huismerken tapijt. 
 

Korting geldig op de collecties van Ambiant, Interfloor, Parade en Desso

Geen addertjes onder het gras, gewoon een mooie deal!
Heb je vragen over de actie of over iets anders? Neem dan contact met ons op.

Om je een sfeerimpressie te geven van onze tapijten hebben wij hieronder een greep uit onze zeer brede collectie tapijten geplaatst. In onze winkel kun je alles bekijken en voelen. Heb je toch nog vragen neem dan contact met ons op.

minerai 0640 inzet
quartz 221
matrix 095
Venezia 0565  am sfeer-1
dakota graige inzet
Arizona  0445 Kids2
tapijt Quartz sfeer
oklahoma steppe inzet
oklahoma pelsgrijs inzet
Jade 0695 cappucino
inzet voeten 1
inzet senator 0615
inzet Bologna 4
Diamant 92 inzet
cresendo 0130
Bologna 0448 tundra sfeer
amethist noten 3 _Medium_
bottom of page