top of page

Vinyl & Marmoleum

Wil je een duurzame vloer die ook nog eens handig is om te onderhouden? Marmoleum (of Vinyl) is de meest duurzame vloer ooit gemaakt, een puur Hollands product. Een Marmoleum vloer bestaat volledig uit duurzame grondstoffen en is biologisch afbreekbaar. Uitstekend voor wanneer je écht wat wil bijdragen aan het milieu. Ook past een Marmoleum vloer perfect in een moderne woning waarin je een authentiek sfeertje wilt creëren. De decoratieve mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Iedere 10e meter gratis van onze Ambiant Vinyl collectie

Vinyl & Marmoleum

Wij hebben nog niet al onze producten in onze webshop staan. Om je toch een sfeerimpressie te geven van onze collectie vinyl en marmoleum hebben wij hieronder een greep uit onze zeer brede collectie geplaatst. In onze winkel kun je alles bekijken en voelen. Heb je toch nog vragen neem dan contact met ons op.

 

Ambiant vinyl

Een Ambiant vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is Ambiant Vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de Ambiant Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een Ambiant Vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

Tropic 4533
Chopin detail 4
Tropic 4520
Symphony 4115
Symphony 4111
Naturel 4105
Monet sfeer 5
Monet sfeer 1
Gripstone 4541
Country Emotions sfeer 3
Country Emotions detail 10
Country Emotions detail 1
Country 4614
Chopin sfeer 3
Chopin detail 3
Chopin 4096
B_W 4079
bottom of page