top of page

Visgraat parketvloeren
Heb je een vraag?

IN_8388211_003.jpg

Vanaf het moment dat je kiest voor visgraat parketvloeren, kies je voor meer dan alleen een vloer. Je kiest voor klasse en tijdloze elegantie die elke ruimte in je huis een uniek karakter geeft. Deze bijzondere legwijze, bekend om zijn zigzagpatroon dat doet denken aan de graten van een vis, heeft de kracht om elke kamer een gevoel van diepte en dynamiek te geven. Bij Vloerplus in Alkmaar begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een breed assortiment visgraat parketvloeren aan, perfect passend bij elke stijl en elk interieur.

Visgraat parketvloeren zorgen voor een uniek karakter

Visgraat parketvloeren van Quickstep staan bekend om hun esthetische aantrekkingskracht en het unieke karakter. Elke plank is zorgvuldig vervaardigd en gelegd om een harmonieus en uitnodigend patroon te creëren, dat onmiddellijk de aandacht trekt en de ruimte een rijke uitstraling en uniek karakter geeft. Bovendien zorgt de structuur van visgraatparket voor een spel van licht en schaduw in de kamer, wat extra diepte en interesse toevoegt. Als jouw vloerspecialist adviseren wij visgraat parketvloeren niet alleen voor hun schoonheid, maar ook vanwege hun vermogen om een gevoel van luxe en comfort in jouw huis te brengen. Zo behoort een visgraatvloer van pvc ook tot de mogelijkheden.

Creëer meer ruimte in je woning

In onze vloerenoutlet staat ons team klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer die jouw woning ruimer laat voelen. Als je besluit om visgraat parketvloeren te nemen uit ons assortiment, dan helpen wij je graag verder. Bel vandaag nog naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl voor het aanvragen van een offerte. Voor meer informatie bereik je ons ook via die kanalen, maar het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page