top of page
1126204-new-classics-windsor-hr-1350.jpg

Een visgraatvloer van pvc bij onze zaak in Alkmaar
Heb je een vraag?

PVC-3.png

Je kiest een prachtige visgraatvloer van pvc bij Vloerplus in Alkmaar, nabij Purmerend en Castricum. Een visgraatvloer is tegenwoordig in trek. Dit patroon (zigzag) is tijdloos en het geeft jouw vloer uniek karakter. Bij onze zaak in koop je een mooie en praktische pvc-visgraatvloer. Je kiest uit verschillende soorten en maten. Door het gebruik van zigzag patronen op de vloer creëer je een optische illusie die de ruimte groter en interessanter doet lijken. Bovendien hebben wij een geweldige aanbieding voor verwarming bij pvc-vloeren.

Een stijlvolle visgraatvloer van pvc koop je bij ons in Alkmaar, dichtbij Purmerend

Een pvc-visgraatvloer van onze zaak in Alkmaar, in de buurt van Heerhugowaard en Heiloo, is van uitstekende kwaliteit. Visgraat parketvloeren zijn in opkomst vanwege het stijlvolle uiterlijk en het stevige materiaal. Zigzag patronen op de vloer kunnen zowel speels als elegant zijn, afhankelijk van de kleurcombinatie en het materiaalgebruik, en passen perfect in diverse woonstijlen. Deze vloer kan het best door vakmensen gelegd worden. Als vloerspecialist helpen we je graag bij het leggen en egaliseren van jouw pvc-visgraatvloer in de buurt van Purmerend.

De voordelen van pvc

Een vloer van pvc heeft vele kwaliteiten. Deze vloer is bijvoorbeeld zeer slijtvast. Onze pvc-vloeren werken ook geluiddempend omdat de vloer rechtstreeks op jouw ondervloer ligt. Een pvc-visgraatvloer van onze zaak is ook zeer vochtbestendig. Daarom is deze vloer ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals je kelder of je badkamer. Een vloer met zigzag patronen vloer kan elke ruimte in jouw woning in omgeving Heerhugowaard onmiddellijk transformeren.

Deze vloer is eenvoudig te onderhouden

Een ander voordeel aan een visgraatvloer van pvc bij ons in Alkmaar, nabij Purmerend, is dat die zeer onderhoudsvriendelijk is. Houten vloeren vergen bijvoorbeeld meer onderhoud om het materiaal te beschermen, maar pvc is van zichzelf zeer slijtvast. Dankzij het gladde oppervlak is de vloer ook eenvoudig om schoon te houden. In onze webshop vind je speciale reinigingsmiddelen voor jouw pvc-visgraatvloer van onze zaak.

Onze spetterende actie voor vloerverwarming

Bij onze zaak in Noord-Holland, profiteer je van een uitstekende aanbieding bij je pvc-visgraatvloer. Je krijgt bij ons namelijk een nieuwe vloer van pvc met vloerverwarming voor slechts € 119,- per vierkante meter! Je kiest zelf een vloer van pvc en wij plannen in overleg met jou wanneer de verwarming en de vloer gelegd worden.

Kies een prachtige visgraatvloer in onze showroom

Elke visgraatvloer of vloer met zigzag patronen van pvc uit onze zaak in Alkmaar, in de buurt van Purmerend, is stijlvol, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Bovendien profiteer je bij ons van een uitstekende aanbieding voor verwarming. Bel naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl voor de voorwaarden. Vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page