top of page
Interfloor-Construct-Vinyl-1350.jpg

Vloerbedekking kopen in Alkmaar
Heb je een vraag?

oklahoma steppe inzet.jpg

Je kiest uit verschillende soorten vloerbedekking bij Vloerplus in Alkmaar. Van kleden tot vinyl, je vindt gegarandeerd een smaakvolle vloerbedekking die jouw kamer er stijlvol en verzorgd uit laat zien. Wij adviseren je graag over onze verschillende producten. Je kunt ons ook inschakelen om de vloerbedekking te laten leggen.

Diverse soorten vloerbedekking van onze zaak in Alkmaar

In ons assortiment vind je allerlei soorten vloerbedekking. Wij verkopen bijvoorbeeld prachtige tapijten van ons eigen merk of van andere populaire merken. Een tapijt zit vast aan de vloer en bedekt hier vaak een groot gedeelte van. Wanneer je een los kleed wilt dat niet de hele vloer beslaat, zoek je naar een vloerkleed. Bij ons kies je uit verschillende maten en diverse materialen.

Harde vloerbedekking

Zoek jij vloerbedekking die makkelijker is om schoon te maken dan een kleed of tapijt? Dan zoek je onze harde vloerbedekking. Daarbij heb je ook de keuze uit verschillende materialen, zoals vinyl en marmoleum of laminaat. Op de harde vloerbedekking van onze zaak in Alkmaar zie je vlekken minder goed en het materiaal is steviger.

Vraag een offerte aan

Bij Vloerplus in Alkmaar kies je uit verschillende soorten en maten vloerbedekking. Je hebt de keuze uit hard of zacht, tapijt of kleed en andere opties. In onze showroom kun je onze vloeren van dichtbij bekijken. Heb je interesse in een offerte? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-5155260 of door een e-mail te sturen naar alkmaar@vloerplus.nl.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page