top of page
Solidfloor Brochure_HR-81.jpg

Vind jouw droomvloer bij onze vloerenoutlet nabij Heerhugowaard
Heb je een vraag?

Quick-Step Laminate on underfloor heating.jpg

Bij onze vloerenoutlet in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, kun je terecht voor een uitgebreide selectie aan vloeren. Of je nu een liefhebber bent van robuust parket, modern laminaat, of praktisch pvc, onze outlet biedt een ongekend assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Laat je verrassen door de variëteit en vind de vloer die perfect past bij jouw smaak en woonwensen bij onze vloerenoutlet.

Ontdek het uitgebreide aanbod van onze vloerenoutlet

Een bezoek aan onze vloerenoutlet nabij Heerhugowaard is altijd de moeite waard. Met ons ruime aanbod aan kwaliteitsvloeren van bekende merken en onze expertise als vloerspecialist, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat jouw nieuwe vloer niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is. Ons assortiment bevat onder andere de volgende producten:

Neem contact met ons op voor een offerte

Ben je overtuigd en klaar om de stap te zetten naar een prachtige nieuwe vloer uit onze vloerenoutlet nabij Heerhugowaard? Vraag dan nu een offerte aan bij Vloerplus! Vul ons contactformulier in, bel naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl. Wij helpen je graag verder met een persoonlijk aanbod dat aansluit bij jouw wensen en budget.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page