top of page
Bestellen

Vloerplus.nl doet er van alles aan uw keuze voor een vloer of uw raamdecoratie zo eenvoudig mogelijk te houden.

We helpen en adviseren u met uw keuze. We adviseren u inzake alle mogelijkheden die de huidige vloeren of verschillende soorten raamdecoraties bieden, en ook de onmogelijkheden in uw specifieke situatie. U kunt stalen of borden meenemen naar uw woning om deze in uw eigen situatie te kunnen bekijken.

 

Als u een keuze heeft gemaakt maken wij voor u een berekening van alles kosten. Daarna komen wij bijna altijd nog eens langs om bij u te meten en uw situatie te beoordelen. Uw order wordt dan aangepast aan het werkelijke aantal meters en eventuele uit te voeren werkzaamheden.

Mocht een en ander echter niet duidelijk zijn dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 072-5155260. Of mail de vraag naar alkmaar@vloerplus.nl. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen!

AFHANDELING BESTELLING

Vaak is de datum van oplevering van uw woning bij nieuwbouw of een verbouwing nog niet bekend. Zodra deze datum bekend is willen wij u vragen contact op te nemen om het leggen of monteren tijdig in te kunnen plannen.

Hou rekening met een minimale doorlooptijd van ongeveer 4 tot 8 weken voor de planning.

Onderhandenwerk.jpg
bottom of page