top of page
bouwplaats.jpeg
plattegrond-novum-woning-v1_edited.jpg
Gefeliciteerd!

Leuk, je hebt net een nieuwbouwwoning gekocht. We begrijpen dat dat best wat stress kan veroorzaken. Wat kost alles, hoe deel ik mijn huis straks in, wat moet er voor de ramen?

Wij, Vloerplus Alkmaar helpen je met raad en daad bij het maken van je keuzes. Speel met de vloeren in je huis met onze vloerconfigurator, en laat je adviseren door iemand uit ons team. We zullen ervoor zorgen dat je aankoop zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Samen inkopen en voordeel regelen!

Voor heel veel nieuwbouwprojecten bieden we gezamenlijke voordeelregelingen aan. Je kunt dan profiteren van projectkorting en andere voordelen. Dit betekent dat je niet alleen een hele mooie nieuwe vloer krijgt, maar je bespaart ook nog op je aankoop.

 

Als je geïnteresseerd bent in het aanvragen van projectvoordeel, kun je contact opnemen met ons team. Wij zullen je begeleiden bij het vinden van de juiste regeling voor je nieuwbouwproject en je informeren over alle beschikbare opties.

Kies bij Vloerplus.Alkmaar voor tapijt, PVC-vloeren, vinyl, laminaat, houten- en parketvloeren maar ook al je raamdecoratie, insectenwering en tegenwoordig zelfs voor screens! Ook daarvoor geldt je projectkorting!

Aannemer of projectonwikkelaar?

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page