top of page

Vloerplus legservice

Laat u ontzorgen door Vloerplus. Met onze leg- en montageservice bent u van alle problemen af. Als er wat met de vloer blijkt te zijn heeft u een aanspreekpunt voor uw problemen. Bovendien maken wij de vloer netjes voor u af, ruimen we de rommel op en kunt u nadat we de vloer opleveren heerlijk van uw nieuwe vloer gaan genieten!

Het is een drukke periode. De gemiddelde "wachttijd" is op dit moment ongeveer 1 maand alvorens wij uw vloer kunnen leggen / stofferen.

Vakkundige eigen legservice - Gratis maatnemen!
laminaat leggen vloerplus.jpg

Leggen en installatie van laminaat

Wij leggen uw vloer professioneel en deskundig. Laat ons uw vloer leggen en u bent ervan verzekerd dat de vloer op de juiste wijze wordt verwerkt. De plinten worden netjes gemonteerd en de vloer is na afloop klaar om op te wonen.. Gun u zelf het genot van een derkundige verwerking en laat ons u ontzorgen...

Lees hier ons artikel over zelf laminaat leggen. 

€ 12,50 per m2

Leggen en installatie

van parket

Al onze vloeren zijn voorzien van een duidelijke leginstructies waarmee de doorsnee doe-het-zelver prima uit de voeten kan. Toch kunnen er nog hele goede redenen zijn om de vloer door onze legservice te laten leggen. Niet handig, geen tijd of simpelweg geen zin. Of je vrouw die klaagt dat de plinten er na maanden nog niet op zitten..In dat geval bieden wij de mogelijkheid om de vloer door geselecteerde vakmensen van A tot Z te laten installeren

€ 15,00 per m2

Leggen en installatie
van PVC-vloeren

PVC plaatsen vraagt aandacht en vakmanschap. Een juiste behandeling van en omgang met lijm is belangrijk, en is geen eenvoudig doe het zelf klusje. Laat het daarom over aan de vakmannen van Vloerplus. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een mooi eindresultaat!

 

vanaf€ 12,50 per m2, vraag naar de tarieven

Een trap stofferen 
met tapijt

Uw trap stofferen is specialistenwerk. Laat dit over aan de vakmensen van vloerplus.nl. Uw trap weer als nieuw. Een dichte trap of een open trap, het kan allemaal. Laat u informeren of het verstandig is ondertapijt te laten installeren onder uw nieuwe tapijt. Ondertapijt zorgt voor extra comfort maar vooral voor extra levensduur van uw mooie tapijt op de trap.

 

Met rubber ondertapijt +€ 5,50 p.m.

Open trap +€ 5,00 p.m

Vanaf € 17,50 per trede

Leggen vinyl vloeren

Vinyl snijden en leggen is een specialisme dat niet voor iedereen haalbaar is. Wij hebben de specialisten die uw vloer deskundig en prachtig mooi kunnen installeren. Ga de uitdaging niet aan en laat ons uw vinyl komen installeren!


 

Egaliseren

Soms zjn vloeren niet egaal genoeg om een vinyl of PVC vloer overheen te leggen. Om een optimaal resultat te bereiken, zeker in combinatie met PVC vloeren moet de vloer dan worden geegaliseerd. Dit is specialistenwerk! Voorkom risico's en laat vloerplus uw vloer egaliseren, 

20.00 per strekkende meter
15,00 per m2
bottom of page