top of page
Tips en onze favoriete linkjes op gebied van interieurstyling en vloeren.
PVC leggen in combinatie met vloerverwarming

Bij een nieuwe cement dekvloer of een anhydriet dekvloer moet altijd het stookprotocol worden gevolgd. 

 

In dekvloeren waarin vloerverwarming is opgenomen, kan scheurvorming ontstaan door thermische lengteveranderingen. Om dat risico zoveel mogelijk te beperken, is het noodzakelijk de vloerverwarming langzaam en met regelmaat op temperatuur te brengen. Het is raadzaam daarvoor onderstaand opstook- en afkoelprotocol te hanteren

 

Download hier de instructies.

 

Laminaat leggen

Veel klanten willen graag hun nieuwe laminaatvloer zelf leggen. Wij helpen je graag op weg met goede tips en adviezen. Stel je vragen in de winkel als je twijfelt over hoe je de vloer moet leggen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de vloer door ons te laten leggen. Wij leggen de ondervloer, plaatsen de vloer en werken deze natjes af met plinten. 

> Lees hier alle informatie over onze voordelige legservice.

Een laminaatvloer leggen begint met een goede voorbereiding.

> Lees hier onze volledige uitleg om zelf laminaat te leggen.

Solidfloor Roomplanner

Iedereen wordt een stylist met de Solidfloor Roomplanner. Creeer online direct een nieuw interieur. Met deze handige interactieve tool kun je eenvoudig bepalen welke houten vloer het beste past bij je eigen interieur, smaak, stijl en sfeer. Op de Solidfloor Roomplanner kun je je eigen foto uploaden van de ruimte waar je nieuwe vloer komt te liggen. Wij bewerken deze foto voor je waarna je zelf online alle Solidfloor vloeren kunt plaatsen. Zo ervaar je voor aankoop al het effect van je nieuwe vloer in je eigen huis...
 

Hier vind je de link naar de Solidfloor Roomplanner.

 


 

 

Lamelparket

Onze parketvloeren [onder andere van Solidfloor] zijn meerlaags opgebouwd. Dit heet lamelparket en heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van massieve houten vloeren.

2-LAAGS LAMELPARKET

De parket bestaat uit 2 lagen, een toplaag varierend van 3 tot 6 mm en een watervaste verlijmd multiplex. Multiplex werkt minder dan massief hout, doordat verschillende lagen haaks op elkaar liggen. Wisselingen in de relatieve luchtvochtigheidomstandigheden hebben minder snel tot heel weinig effect op de vloer.

3-LAAGS PARKET

Een meerlaagse parketvloer bestaat uit drie lagen. Er is een onderlaag, een dwars verlijmde tussenlaag en de toplaag die varieert tussen 3 en 6 mm. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit en stabiliteit van de parketvloer.

 

 

Interieurstyling

De keuzes die je moet maken voor je interieur zijn best wel moeilijk. Kleuren, materialen, allerlei verschillende producten... Een nieuw huis, met alle keuzes, of een verbouwing waarin je eens je stijl wilt veranderen. Wij kunnen je helpen. Vloerplus werkt onder meer samen met onafhankelijke stylisten om je te adviseren. Wil je bij ons kopen, maar kom je er niet uit; onder bepaalde voorwaarden krijg je van ons een aantal uren een gratis -onafhankelijke- styliste "kado" die je met raad en daad adviseert en aan de hand neemt met adviezen voor je nieuwe interieur. 

 

Neem nu contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. 

 

 

VloerSterk: Vloerverwijdering van alle soorten vloeren

Vloerverwijdering is zwaar werk. Gelukkig zijn er specialisten die dit zware werk voor je kunnen verzorgen. Voor VloerSterk, onze naam zegt het al, is vloerverwijdering van alle soorten vloerbedekking de dagelijkse gang van zaken. Wij doen het met een verbazend tempo, met de juiste machines en met een goed humeur.


 

 

Ondervloeren

Ondervloeren zijn een belangrijk item van uw vloer. Bijna geen vloer kan worden gelegd of verwerkt zonder een juiste ondervloer. Of het nu -gecertificeerd- geluidsreducerend moet zijn, of voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, laat je goed informeren over het toepassen van de juiste ondervloer, om klachten in de toekomst te voorkomen. E dat niet alleen voor laminaat, ook voor PVC vloeren, marmoleum of tapijt en vinyl, de ondervloer is van wezenlijk belang voor het eindresultaat. En voor de duurzaamheid van je vloer! Dus mail of bel ons en laat je goed informeren. Met de juiste ondervloer heb je veel meer plezier van je vloer!
 

Lees hier alles over ondervloeren

bottom of page