top of page

Garantie

FABRIEKSGARANTIE -
Op al onze producten geldt te alle tijden de fabrieksgarantie. Claims onder garantie kun je indienen via info@vloerplus.nl of via ons contactformulier. Vermeld daarbij altijd de aankoopdatum van de bestelling, het ordernummer (te vinden op uw aankoopbon) en uiteraard je contactgegevens zodat wij je eenvoudig kunnen bereiken.

 

SERVICE EN KLACHTEN -
Wanneer bij montage of installatie van onze producten er onverhoopt iets mis gat, neem dan binnen de gestelde garantietijd contact met ons op. Dit geldt ook wanneer een product ne enige tijd niet aan de verwachting voldoet. Klachten nemen wij uitsluitend in behandeling op basis van een schriftelike reactie, via ons klachtenformulier of per mail

Vermeld hierbij altijd je ordernummer op de aankoopbon en uw contactgegevens. Voeg bij voorkeur altijd een foto van het probleem toe. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de actie die wij zullen ondernemen. Indien het een leg- of montageprobleem betreft zal de monteur die de producten gemonteerd of gelegd heeft langskomen om een en ander vast te stellen. Indien het een  productfout betreft zal de leverancier van het product contact met je opnemen.

 

RUILEN EN RETOURNEREN -
Je hebt een bestelling geplaatst, echter je bent er niet tevreden mee of je hebt eigenlijk iets teveel besteld. Vloerplus biedt de mogelijkheid om het product te ruilen of retourneren. Uiteraard geldt dit niet voor de producten die op maat gemaakt zijn. Alle andere producten kunnen we tegen een vergoeding van €45 euro retour op komen halen. Dit geldt alleen als je in het Vloerplus verzorgingsgebied woont. Wanneer je buiten dit gebied woont, zullen de kosten in overleg worden bepaald.

 

Je kunt er ook voor kiezen om het artikel in onze winkel te retourneren. In dat geval rekenen we geen kosten voor de retournering. Retourneren of ruilen kan enkel binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Wanneer je besluit om het product te ruilen dan worden de kosten verrekend met de aankoop van het nieuwe product.

VOORWAARDEN RETOURNEREN

Vloerplus biedt  de mogelijkheid om het product te ruilen of retourneren. Uiteraard geldt dit niet voor de producten die speciaal voor jou besteld zijn. 

 

Voorwaarden van retourneren:

  • Alleen op vertoon aankoopbon

  • Pakken zijn nog dicht en de goederen onbeschadigd. Geopende pakken of delen van een verpakking worden NIET retour genomen.

  • Ruilen of retourneren kan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

  • Goederen die op maat gemaakt of gesneden zijn kunnen niet worden geretourneerd.

  • Goederen die niet met nieuwe leveringen kunnen worden gecombineerd agv kleurbaden of productiebatches (bijvoorbeeld marmoleum click of PVC vloeren) kunnen wij eveneens niet terugnemen.

     

     

bottom of page