vloerplus.alkmaar
vloerplus.cruquius
vloerplus raamdecoratie
vloerplus.alkmaar
vloerplus.alkmaar
vloerplus.alkmaar
vloerplus.alkmaar
vloerplus.alkmaar
vloerplus.cruquius
vloerplus.alkmaar

alle zondagen geopend 

maar nu nog even niet..

CORONA UPDATE

Als gevolg van de per 15 december geldende Corona maatregelen zijn wij vanaf deze datum tijdelijk gesloten. Wij zijn tijdens werkdagen  telefonisch bereikbaar op nummer 072-5155260, via email (alkmaar@vloerplus.nl) of middels de chatbox op onze site.

Tevens kunt u uw bestelling gewoon bij ons ophalen of kunnen we deze bij u bezorgen. Maak hiervoor wel even een afspraak vooraf!

Wij zullen alles in het werk stellen onze lever- en meetafspraken door te laten gaan zoals gepland. Geplande afspraken komen we als dat maar enigszins mogelijk is na.

Indien u een afspraak wilt maken voor de planning levering van uw order neem dan contact met ons op. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan als gevolg van de afgekondigde maatregelen dan laten wij u dat zo snel mogelijk en tijdig weten!

Wenst u een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail met uw contactgegevens, het product, uw wensen en eventueel een plattegrond of maten van uw woning. We mailen u dan een vrijblijvende offerte. Wij kunnen met voorbeeld stalen bij u thuis komen om het u te tonen, inmeten en adviseren.

Blijf gezond!

Team Vloerplus

Annamaria, Alberto, Boudewijn en Eric

VLOERPLUS ALKMAAR

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Tel: 072-5155260
Email: alkmaar@vloerplus.nl

 

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Kijk binnen!

 

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier hiernaast in, wij proberen u uiterlijk de volgende dag te beantwoorden.