top of page
Betalen

Veilig én eenvoudig online betalen

Veilig online winkelen vinden we belangrijk. Vloerplus.nl is aangesloten bij InRetail (voorheen CBW) en respecteert haar algemene voorwaarden. U kunt kiezen uit verschillende betaalwijzen, van het veilig en vertrouwde iDeal tot onder rembours. Zo weet u wat u betaald. Wij bieden u 4 eenvoudige manieren van betalen: via iDeal, vooruitbetaling, onder rembours of in de winkel. U kiest wat u het meest prettig vindt.

 

iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Vloerplus.nl afrekenen. U rekent in uw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door uw eigen bank. Het is niet nodig om u aan te melden, u kunt direct gebruik maken van iDeal.

 

iDeal wordt ondersteund door:

 ABN AMRO ASN Bank SNS Bank

 Friesland Bank Rabobank Triodos Bank

 ING SNS Regio bank Fortis

 

 

 


Voordelen:

  • snelle levering van uw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij vloerplus.nl op de rekening staat;

  • uw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;

  • uw bestelling is direct betaald.

 

 

Vooruitbetaling

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het totaalbedrag zelf naar Vloerplus.nlover te maken. Hieronder vindt u de betaalgegevens.

  • ABN rekeningnummer: 4062.94.992

  • Ten name van: vloerplus.nl 

  • Onder vermelding van: Uw naam, ordernummer en postcode

Let op: In het afrekenscherm kiest u in veel gevallen al de bezorgdatum. Wanneer u heeft gekozen voor de optie 'vooruitbetalen' verwachten we dat het orderbedrag minimaal een dag voor levering op onze rekening staat. Volgt de betaling later? Dan wordt ook de levering van uw order verzet. Wij benaderen u voor een nieuwe afspraak.

 

 

Rembours

Bij vloerplus.nl heeft u ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen. De betaling vindt dan contant plaats bij de chauffeur. Voor deze verzendwijze rekenen wij wel een extra bijdrage. Bij bezorging binnen Nederland bedragen deze rembourskosten 20,00 euro. Wilt u dit liever niet? Kies dan een andere betaalmethode, zoals Ideal of vooruitbetalen.

 

 

In de winkel

Bovendien kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om bij één van onze vloerplus.nl winkels af te rekenen. In onze winkels kunt u op diverse wijzen betalen:

  • Pin

  • Contant

  •  

Bekijk onze openingstijden wanneer u in welke vestiging terecht kunt.

bottom of page