top of page

Tijd voor een make-over

Ontspannen inspireren

Zin in een make-over, tijd voor een grondige verbouwing of verhuisplannen? Dan kun je op onze site even ontspannen inspiratie op te doen.

Op deze site vind je onze collecties raamdecoratie en vloeren.

Ga op je smaak af. Wij nemen je alles uit handen, van advies tot uitvoering. Het resultaat? Perfect afgestemde ruimtes met vloeren en ramen die van jouw huis helemaal thuis maken!

Van advies tot uitvoering

Van advies tot uitvoering, we helpen je graag op weg naar jouw ideale interieur. Gebruik onze ervaring en grote collectie met stalen van gordijnstoffen, zonwering, PVC vloeren, tapijt, vinyl, laminaat en parketvloeren om jouw perfecte plaatje te maken.

Neem wat stalen mee naar huis en kijk in je eigen vertrouwde omgeving of een gekozen vloer de jouwe zal zijn.

Daarbij kunnen wij, je lokale vakman, zorgen voor een perfecte uitvoering. Laat je ontzorgen door de vakman, wij zorgen voor een geweldig eindresultaat.

Alles uit handen

Geïnspireerd? Tijd voor de uitvoering!

Maak een afspraak voor goed advies. Wij zijn dagelijks bezig met de smaak, styling en onze producten.

De juiste maat. Laat het inmeten maar aan ons over. Speciale vormen, hoekjes of lastige vloeren. We weten waar we op moeten letten. Dat nemen we voor je uit handen.

 

Ga voor een perfect resultaat! Met 40 jaar ervaring leggen wij uw vloeren en plaatsen wij uw raamdecoratie. Met verstand van zaken en kennis van de producten!

Laat je door ons ontzorgen!

Alberto, Annamaria, Boudewijn  & Eric

LOGO-Vloerplus-MrWoon.jpg
bottom of page