top of page

Onderhoudsmiddelen

Vloerplus heeft een groot assortiment onderhoudsmiddelen voor uiteenlopende vloeren. Voor een vlekkenverwijderaar voor tapijt, neutrale schoonmaakmiddelen voor je laminaatvloer of Dr. Schutz onderhoudsmiddelen voor je PVC vloer kan je terecht bij vloerplus in Cruquius of Alkmaar.

 

Ontzettend belangrijk is het onderhoud van je houten vloer. Vloerplus heeft hiervoor vele producten in huis. Van de onderhoudsolie tot de zeep voor het periodieke onderhoud van je vloer. Onderstaand een greep uit het assortiment.

Je vindt bij ons onderhoudsmiddelen van Woca, Forbo, James, Solidfloor, Dr. Schutz, Ambiant, Quickstep etc.

 

Binnenkort het volledige assortiment in onze webshop!
WoCa natuurzeep 1 liter
WoCa natuurzeep 1 liter

 

Prijs: € 17,50

Omschrijving

Speciaal voor geoliëde vloeren. Woca Natuur Zeep is een voedend dweilmiddel voor geoliëde vloeren. De zeep reinigt de vloer en de speciale kokos- en soja vetten in de zeep voeden en verzorgen de vloer bovendien bij iedere schoonmaakbeurt. De beschermingsgraad tegen vuil, vocht en vlekken wordt hierdoor bijzonder verhoogd.
 

De witte zeep is voor witte of grijze vloeren, de naturelzeep is voor naturel of donkere vloeren

WoCa onderhoudsolie 1 liter
WoCa onderhoudsolie
1 liter

Prijs: € 24,50

Omschrijving

Woca Onderhoudsolie is voor geoliëde vloeren. Onderhoudsolie voorziet uw geoliëde houten vloer 1 tot 2 keer per jaar van een nieuwe naturel olielaag. U kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen.

 

De onderhoudsolie kan ook worden gebruikt voor het plaatselijk bijwerken van krassen en slijtageplekken.

woca intensief reiniger

WoCa intensiefreiniger

1 liter

Prijs: € 19,50

Omschrijving
Woca Intensiefreiniger Universeel is voor geoliëde vloeren. Als de vloer er na verloop van tijd op sommige plekker "schraal" uitziet of als de vloer moeilijker schoon te krijgen is, kunt u de vloer een opknapbeurt met WoCa Intensiefreiniger en WoCa onderhoudsolie geven. Bij een goed onderhouden vloer is de volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig.

 

WoCa Intensiefreiniger lost zeep, vuil en vlekken op.

WoCa natuurzeep 1 liter
Forbo Monel

 

Prijs: € 12,50

Omschrijving

Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). De vloer wordt beschermd tegen vervuiling door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon. 

 

Monel is een gecombineerd onderhoudsmiddel. Indien gewenst is ook de polish en de cleaner apart te verkrijgen

WoCa onderhoudsolie 1 liter
Woca Easy neutralizer

Prijs: € 24,50

Omschrijving

Met WOCA Easy Neutralizer kunnen zwarte vlekken en kringen op eiken eenvoudig verwijderd worden.

Bekijk hieronder de gebruiksaanwijzing:

woca intensief reiniger

WoCa Superontvlekker

Prijs: € 25,00

Omschrijving

De vlekverwijderaar wordt gebruikt voor het direct na het ontstaan verwijderen van spatten en vlekken, bij voorkeur op vloeren van eiken, naaldhout en pitch pine. Verwijdert doeltreffend plaatselijke koffie- en wijnvlekken en dergelijke en sporen die door schoenen zijn achtergelaten. Na gebruik de plek onderhouden met zeep.

bottom of page