top of page

Nieuwe gordijnen voor jouw interieur, bij Vloerplus in Alkmaar

Zoek je sfeervolle gordijnen, praktische gordijnen of gewoon nieuwe gordijnen? Wij hebben ze, in alle kleuren, stoffen en dessins en altijd scherp geprijsd! Of je nu meer sfeer in jouw interieur wilt, het geluid wat wilt dempen of isolatie zoekt bij de ramen, kom langs en laat je bij ons inspireren en informeren. Je vindt ons op de woonboulevard Alkmaar Overstad en we zijn alle dagen geopend.

Compleet aanbod in gordijnstoffen

Voor elke smaak hebben wij de mooiste gordijnen! Dat durven we zo te stellen omdat we wel meer dan 1.500 gordijnstoffen kunnen aanbieden. Van ragfijne in-betweens tot sfeervolle overgordijnen. En wil je keuze in het materiaal? Ook dan kun je bij ons terecht. Van stoer en grof linnen tot het rijke fluweel maar ook glanzende stoffen, het is in onze woonwinkel. Ons aanbod in gordijnstoffen is compleet met vele kleuren, stoffen en dessins, ontworpen door heel diverse en internationale designers.

Geluiddempend

Heb je een modern of industrieel interieur? Dan heb je waarschijnlijk ook harde vloeren of muren in de ruimte waardoor het geluid wat hol kan klinken. Kies dan voor raamdecoratie die geluiddempend is, zoals gevoerde verduisterende gordijnen. Of combineer transparante gordijnen met passende overgordijnen. Dit combineert prachtig met de strakke woonstijl en inrichting, geeft veel sfeer in huis en zorgt meteen voor een aangename akoestiek.

Gordijnen voor een goede isolatie

Wist je dat wel 50% van de warmte uit huis kan verdwijnen via de ramen? Gordijnen zijn meer dan alleen mooi. Laat ze voeren of kies een dikke stof en de gordijnen isoleren de ruimte. Zeker als je grote ramen in huis hebt kun je last hebben van veel warmteverlies. Met dikke overgordijnen weet je dan zeker dat de warmte ’s winters binnen blijft waardoor de energierekening een stuk prettiger wordt!

Voor vochtige ruimtes of voor buiten

Veelal worden voor de badkamer of keuken geen gordijnen gekozen. Toch kan dat wel, als je de gordijnen laat maken van de exclusieve gordijnstof No Limits. Die is namelijk vocht- en schimmelwerend waardoor de No Limits-gordijnen ook in vochtige ruimtes kunnen hangen. Bovendien zijn de stoffen uit deze collectie vuilafstotend en kun je ze ook buiten ophangen. Deze collectie moet je echt eens zelf zien, en dat kan. Kom langs in onze woonwinkel en we tonen het je graag!

Gordijnen voeren met verduisteringsstof

Wil je niet dat het daglicht te vroeg door de gordijnen naar binnen kiert, dan kies je verduisterende gordijnen. Sommige gordijnstoffen zijn al verduisterend maar je kunt ze ook laten voeren met een verduisterende stof. Zo kun je bijna elk gordijn kiezen voor de slaapkamer, kinderkamer of huiskamer. Want de verduisteringsstof voorkomt ook inkijk en verbetert de akoestiek. Verduisteringsstoffen zijn er in meerdere varianten; van dun tot dik en van redelijk tot geheel verduisterend. Vraag ons wat het beste past bij de gordijnstof van jouw keuze.

Inspirerende woonwinkel op de woonboulevard in Alkmaar

Laat je inspireren in onze woonwinkel! Ons team staat voor je klaar met een persoonlijk advies en je kunt alle gordijnstoffen en voorbeelden rustig bekijken in natuurlijk daglicht. Wil jij ook zo’n persoonlijk interieuradvies? Dan kun je daarvoor hier een afspraak maken.

bottom of page