top of page

Jaloezieën, de perfecte raamdecoratie

Voor welke woonstijl of welke ruimte je ook nieuwe raamdecoratie zoekt; jaloezieën kunnen altijd. De perfecte raamdecoratie dus! Of je nu iets zoekt voor kleine ramen of juist grote raampartijen? Voor de woonkamer, keuken of badkamer? Het maakt niet uit, jaloezieën kunnen in elke ruimte opgehangen worden zodat jij daar privacy en lichtinval helemaal naar wens regelt. Ben je benieuwd welke jaloezieën mooi zullen staan in jouw huis? Dan bezoek je Vloerplus aan de woonboulevard van Alkmaar. Daar kun je altijd rekenen op persoonlijk advies en scherpe prijzen. Wij verkopen de mooiste jaloezieën van het merk Toppoint.

In het hele huis

Het handige van jaloezieën is dus dat ze voor ramen in het hele huis opgehangen kunnen worden. Deze handige raamdecoratie is verkrijgbaar in 2 varianten: houten jaloezieën voor een warme sfeer of aluminium jaloezieën voor een robuuste touch. De houten jaloezieën passen in heel diverse woonstijlen; van Scandinavisch tot modern en urban en kunnen zowel op kantoor als in de huiskamer en slaapkamer gebruikt worden. Voor de aluminium jaloezieën geldt eigenlijk hetzelfde maar ze kunnen ook in de badkamer of keuken opgehangen worden. Want de aluminium jaloezieën in ons assortiment zijn schimmel- en vochtwerend. Hierdoor zullen ze niet roesten of schimmelen en kunnen jarenlang mee.

Gemakkelijk schoon te maken

Een extra pluspunt voor de jaloezieën is het gemak waarmee ze te reinigen zijn. Even openzetten en je veegt het stof en vuil er zo met een plumeau vanaf. Is er toch een vlek die je daarmee niet weg krijgt? Dan veeg je ze schoon met een vochtig doekje. Als je ze zo regelmatig schoonmaakt, dan blijven ze mooi en gaan lang mee.

Licht en privacy? Zoals jij het wilt!

Natuurlijk wil jij zelf bepalen hoeveel licht naar binnen komt en wanneer je privacy wenst. Met jaloezieën is dat geen enkel probleem. Je kantelt ze gewoon totdat ze in de juiste stand staan. Zo bepaal jij hoeveel licht de kamer inkomt en hoeveel inkijk mogelijk is. En komt er toch nog teveel licht naar binnen via de zijkanten van de jaloezieën? Dan combineer je ze toch met een mooi bijpassend gordijn? Dit verrassend aangename contrast van harde en zachte materialen past in elke woonstijl. Het geeft de kamer een fijne sfeer en werkt bovendien verduisterend. En het vinden van de juiste combinatie in jaloezieën met gordijnen? Dat is bij ons geen probleem; we adviseren je graag en hebben een uitgebreide collectie in onze woonwinkel van maar liefst 1.000 m2 in Alkmaar.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

Wil je optimaal gemak? Dan kies je voor elektrisch bedienbare jaloezieën! Dat kan zowel bij houten als bij aluminium jaloezieën. Beide zijn leverbaar met een afstandsbediening of met een wandschakelaar.

Ladderband bij aluminium en houten jaloezieën

Wist je ook dat een ladderband mogelijk is bij jaloezieën? Zowel bij de houten als aluminium uitvoering zorgt deze bredere band ervoor dat het de gaatjes van de lamellen bedekt. Het vervangt dus het gebruikelijke koord en vermindert het licht dat anders nog door die gaatjes naar binnen schijnt. Bovendien staat zo’n ladderband heel stijlvol. Je hebt daarin de keuze uit verschillende kleuren en maten. Wil je aluminium jaloezieën, dan is een ladderband mogelijk bij de lamelbreedtes 50 en 70 mm. Kies je voor houten jaloezieën dan kan het bij de lamellen van 50 en 65 mm breed.

Jaloezieën in alle maten

Wil jij ook jaloezieën voor de ramen? Laat ons je dan adviseren. Wij kijken zowel naar de technische mogelijkheden als naar wat qua woonstijl goed bij jouw interieur past. En de mogelijkheden zijn heel uitgebreid; zo heb je bij ons de keuze uit een complete collectie jaloezieën: de aluminium jaloezieën zijn er in 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed en de houten in 25, 50 en 65 mm.

Vakkundig advies voor jaloezieën bij jou thuis

Raamdecoratie moet je natuurlijk eigenlijk gewoon eerst zelf zien, en dat kan heel goed bij Vloerplus in Alkmaar. Want behalve dat we een uitgebreide collectie hebben, kun je het ook allemaal goed en rustig bij daglicht bekijken. We geven je daarbij natuurlijk ook graag advies zodat je de juiste keuze maakt. Wil je de jaloezieën eens zelf bekijken? Kom dan bij ons langs, je vindt ons aan de woonboulevard in Alkmaar. We zijn alle dagen geopend en je kunt voor de deur gratis parkeren.

bottom of page