top of page
Achterdam_edited.jpg

Kies voor een all-inclusief PVC+ pakket, zo bent u verzekerd van de allerbeste deal voor uw PVC vloer. Vloerplus biedt 4 verschillende voordeelpakketten voor alle plak PVC vloeren. We houden het graag zo makkelijk mogelijk voor u, kies uit de Brons, Zilver, Goud of Warm pakketten. Wij zullen u ontzorgen, met de service die u van ons kunt verwachten. Neem contact op wanneer advies gewenst is, of vraag direct online een gratis offerte aan.

 

In onze showroom vindt u aan de hand van de stickers op de vloerstalen, de vloeren passend bij uw gekozen PVC+ pakket. Wij zijn dealer van topmerken als Ambiant, Solidfloor, Quickstep, Montinique, Belakos, Berry Alloc, Tarkett en Moduleo.

 

 

PVC+ Voordeelpakketten

Het Brons-pakket: ‘De goedkoopste’

Bij Brons kiest u uit ruim 150 dessins met een slijtlaag tot 0,55 mm. Over het algemeen zijn dit vloeren met een slijtlaag van 0,30 mm. Voor het inmeten en beoordelen betaalt u een extra toeslag van €45.

 

De prijs is inclusief voorstrijken, eenmaal egaliseren, PVC lijm, het professioneel leggen van de vloer en het afkitten bij de deuren.

Leggarantie Brons = 2 jaar

 

Het Zilver-pakket: ‘De meest gekozen’

Bij Zilver kiest u uit topkwaliteit PVC vloeren met een slijtlaag van 0,55 mm. U heeft de keuze uit ruim 200 dessins.

 

De prijs is inclusief meten en beoordelen, voorstrijken, eenmaal egaliseren, PVC lijm, professioneel leggen van de vloer, het afkitten bij de deuren en een gratis schoonmaakset.

 

Leggarantie Zilver = 3 jaar

 

Het Goud-pakket: ‘Patroonvloeren en de beste materialen’

Bij Goud kiest u uit ons hele assortiment, inclusief patroonvloeren zoals de visgraat en de Hongaarse punt. U heeft de keuze uit ruim 300 dessins.

 

De prijs is inclusief meten en beoordelen, voorstrijken, eenmaal egaliseren, PVC lijm, het professioneel leggen van de vloer, het afkitten bij de deuren, een gratis schoonmaakset en een gratis deurmat.

 

Leggarantie Goud = 4 jaar

 

Het Warm-pakket: ‘De beste deal met vloerverwarming’

Bij Warm kiest u ook uit ons hele assortiment aan PVC vloeren, inclusief gefreesde vloerverwarming. Bij patroonvloeren geldt een meerprijs van €15 per m2 voor het leggen.

 

De prijs is inclusief meten en beoordelen, voorstrijken, eenmaal egaliseren, PVC lijm, het professioneel leggen van de vloer, het afkitten bij de deuren, een gratis schoonmaakset en een gratis deurmat.

 

Leggarantie Warm = 4 jaar

Brons_pakket.png
Zilver_pakket.png
Goud_pakket.png
Goud+_pakket.png

Vraag direct een gratis offerte aan!

Voor een offerte op maat vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Uw offerteaanvraag wordt binnen 2 werkdagen door een expert bekeken en uitgewerkt. Als wij ergens niet uitkomen, nemen we contact met u op.

De offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Bedankt voor je aanvraag!
Deze wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Heeft u advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op, dit kan via de e-mail of telefoon. We helpen u graag verder met al uw vragen!

 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren.

Heeft u toch liever persoonlijk advies, waarbij u onze uitgebreide PVC-collectie kunt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom in Alkmaar!

 

Tevens kunnen wij uw trappen bekleden met bijvoorbeeld PVC en hebben we allerlei plinten en profielen passend bij uw droomvloer. Naast de vloeren, zijn wij ook gespecialiseerd in raamdecoratie. Stem de vloer, trap en raamdecoratie op elkaar af en creëer uw ideale leefruimte.

bottom of page