top of page
PVC vloeren

U zoekt een sterke praktische vloer? Eentje die onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig is? Je zoekt een geluidsarme vloer die ook geschikt voor is vloerverwarming? En je zoekt bovenal een mooie vloer? Dan is een PVC vloer de ideale vloer voor jouw woning! En laat Vloerplus daar nou net een waanzinnig aanbod van hebben!

PVC VLOER LATEN LEGGEN?

Dankzij de flexibele legmogelijkheden kun je klik pvc vloeren makkelijk zelf leggen. Maar het mooiste resultaat bereik je met een volledig verlijmde pvc vloer. En dat vraagt vakwerk, iets wat je met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Vloerplus heeft pvc kliklaminaat van topmerken zoals MFlor, Beautyfloor, Ambiant, Quickstep, Berry Alloc of Moduleo. Vanzelfsprekend bieden wij zeer scherpe pvc vloeren prijzen

VLOER VAN PVC

Houd er rekening mee dat PVC-vloeren tegenwoordig met veel leg-mogelijkheden komen. Zo moet er bijvoorbeeld vaak worden geëgaliseerd. Wij zetten onze ruim 30 jaar ervaring graag voor u in! Vloerplus adviseert u graag over de juiste vloer en mogelijkheden voor jouw woning. Wist u dat er zelfs pvc vloer betonlook verkrijgbaar is? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Vloerplus.

bottom of page