top of page

Douwes Dekker laminaat
Heb je een vraag?

Tropic 4520.jpg

Wanneer je kiest voor Douwes Dekker laminaat, selecteer je meer dan zomaar een vloer. Je kiest voor een merk met een rijke historie in het bieden van kwaliteit en stijl die jouw huis transformeert. Bij ons, Vloerplus in Alkmaar, vind je een uitgebreid assortiment van Douwes Dekker laminaat dat elke ruimte in jouw huis kan verrijken. Of je nu gaat voor de warme uitstraling van hout of de strakke look van steen, de vloeren van dit merk bieden de perfecte basis voor elke stijl.

De voordelen van Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker laminaat staat bekend om zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en stijlvolle ontwerpen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor bijna elke ruimte in jouw huis. Het is slijtvast, waardoor het perfect is voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Daarnaast is het laminaat gemakkelijk zelf te leggen, waardoor je kosten bespaart op de installatie. Met een breed scala aan kleuren en patronen, past Douwes Dekker laminaat bij elk interieur, van klassiek tot modern.

Vraag een offerte aan voor Douwes Dekker laminaat

Ben je klaar om de stap te zetten naar een prachtige, duurzame vloer? Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie over laminaat neem je contact met ons op. Bel naar 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl. Laat laminaat de basis zijn van jouw droomhuis. Als vloerspecialist helpen we je graag met het kiezen van de perfecte vloer die aan al jouw wensen voldoet. Zo heb je de keuze uit diverse merken, zoals laminaat van Ambiant.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page