top of page

Beautyfloor pvc-vloeren
Heb je een vraag?

Atlantis Mokka detail 1.jpg

Ben je in de omgeving van Alkmaar op zoek naar prachtige Beautyfloor pvc-vloeren? Deze vloeren staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en het brede assortiment aan designs. Of je nu gaat voor een moderne, klassieke of industriële uitstraling, Beautyfloor pvc-vloeren bieden voor elk interieur de perfecte oplossing. Maak van je huis een thuis met de sfeervolle en duurzame opties van Beautyfloor met de hulp van Vloerplus.

Waarom kiezen voor Beautyfloor pvc-vloeren voor jouw interieur

Beautyfloor pvc-vloeren onderscheiden zich door hun unieke combinatie van duurzaamheid, comfort en stijl. Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een vloer van Beautyfloor is de waterbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel de keuken als de badkamer. Bovendien zijn deze vloeren gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een warmte- en geluidsisolatie, wat zorgt voor extra comfort in je woning. Als vloerspecialist hebben wij een ruim aanbod aan vloeren van diverse merken:

Neem contact met ons op

Ben je overtuigd van de voordelen die Beautyfloor pvc-vloeren te bieden hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie over onze collectie, bel je direct naar 072-5155260 of stuur je een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl.. Wacht niet langer en laat pvc-vloeren de basis zijn van jouw droominterieur.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page