top of page

De kwaliteit van Douwes Dekker pvc-vloeren
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Wanneer je overweegt je interieur een frisse, nieuwe uitstraling te geven, zijn Douwes Dekker pvc-vloeren de perfecte keuze. Bij Vloerplus in Alkmaar begrijpen we dat je vloer meer is dan alleen een praktische noodzaak. Daarom bieden we een breed scala aan vloeren aan, die bekend staan om hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Transformeer je woning met de natuurlijke schoonheid en het duurzame karakter van Douwes Dekker pvc-vloeren.

Waarom Douwes Dekker pvc-vloeren de ideale keuze zijn

Douwes Dekker pvc-vloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van het hedendaagse wonen. Ze combineren de warme uitstraling van hout met de praktische voordelen van pvc, zoals waterbestendigheid, slijtvastheid en gemakkelijk onderhoud. De geavanceerde productietechnieken van Douwes Dekker zorgen ervoor dat elke vloer de authentieke textuur en het gevoel van natuurlijk hout nabootst, waardoor je interieur een tijdloze uitstraling krijgt. Als vloerspecialist vinden wij het belangrijk om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Daarom bieden wij, naast Douwes Dekker, verschillende pvc-vloeren in Noord-Holland aan van meerdere merken, waaronder:

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wil je graag een nieuwe vloer in je huis en lijkt een pvc-vloer uit onze webshop je wel wat? Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier, door te bellen naar 072-5155260 of door het sturen van een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer die aan al je wensen voldoet.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page