top of page

Moduleo pvc-vloeren
Heb je een vraag?

Quickstep Zijde eik licht.png

Zoek je een vloer die zowel mooi als praktisch is? Moduleo pvc-vloeren bieden je het beste van beide werelden. Bij Vloerplus in Alkmaar zijn we trots dat we deze hoogwaardige vloeren mogen aanbieden. Moduleo staat bekend om zijn duurzaamheid, uitgebreide ontwerpkeuzes en de makkelijke manier van onderhouden. Of je nu een moderne, landelijke of industriële look wilt, met Moduleo pvc-vloeren kun je elke gewenste sfeer in huis halen.

Unieke Moduleo pvc-vloeren

Als vloerspecialist zorgen we ervoor dat je de beste materialen en designs krijgt die perfect bij jouw stijl passen. Dat is een van de redenen dat je bij ons Moduleo pvc-vloeren kunt kopen. Daarnaast onderscheiden ze zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en innovatief design. De geavanceerde printtechnologie van Moduleo zorgt ervoor dat elke plank er uniek uitziet, met natuurgetrouwe texturen die niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn. Naast de vloeren van dit topmerk, kun je bij ons ook terecht voor de volgende vloeren en merken:

Neem telefonisch contact met ons op

Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van onze pvc-vloeren? Het aanvragen van een offerte is heel eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op via 072-5155260 of stuur een e-mail naar alkmaar@vloerplus.nl en wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomvloer. Om de kwaliteit van je vloer te behouden, vind je bij ons ook de beste onderhoudsmiddelen voor iedere vloer.

Of spring eens binnen!

Koedijkerstraat 8
1823 CR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag tot met vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond gesloten 

Ontdek onze onderhoudsproducten!

bottom of page